BIOGRAFIA


Vaig néixer a Lloret de Mar l'any 1980, per si és del vostre interès... La meva carrera d'estudis i la meva vida professional s'ha desenvolupat sempre entre les arts plàstiques, el disseny i la música. Des de l'any 2015 porto una línia d'investigació artística treballant exclusivament amb materials naturals que em trobo a diferents entorns. Ha resultat una nova manera de relacionar-se amb la natura, de conèixer-la, “d'integrar-se” en ella a través del joc de l'art. Des de l'any 2018 inicio una sèrie de tallers de cara a donar a conèixer a grups de nens i adults una nova manera d'acostar-se a les possibilitats creatives que ens donen els materials i els entorns naturals.

Vaig iniciar els meus estudis d'art a l'antiga Escola de Belles Arts d'Olot (ara Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot) l'any 1997; en paral·lel ja havia iniciat els meus estudis de guitarra i llenguatge musical, i vaig continuar els meus estudis de música al Taller de Músics de Banyoles. L'any 1999 interrompo els meus estudis d'art per a continuar estudiant música al Taller de Músics de Barcelona, on continuaré assistint esporàdicament fins l'any 2009. El 2000 reinicio els meus estudis d'art a l'Escola Massana de Barcelona, on l'any 2003 obtinc el títol de Tècnic Superior en Arts Plàstiques i Disseny d'Arts Aplicades al Mur.

A nivell professional he treballat com a artista independent realitzant exposicions col·lectives i individuals -Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona (2003), Centre Cultural Caixa de Manlleu (2004)...- així com encàrrecs de decoració d'interiors i exteriors, escenografia i disseny gràfic.

Des de l'any 2003 em dedico també a la docència musical, impartint classes de guitarra moderna i clàssica, llenguatge musical, harmonia i grup instrumental. Entre altres escoles he treballat a l'Escola de Música Lloret, les escoles municipals de música de Pineda, Maçanet de la Selva i Vidreres, l'Escola de Música Santa Maria de Blanes i a l'escola Espai Jazz de Salt.

© Esteve Dalmau. Design by YGB.