"La dança del riu" (The river's dance)


(English below)

Fa cinc anys vaig començar a publicar els meus treballs d'art efímer. Si mireu al final de la meva galeria d'Instagram, trobareu un treball molt simple, uns petits còdols allargats arrenglerats. De fet, vaig fer la foto tres anys abans de publicar-la. Era un treball molt senzill però em fa gràcia recordar que va ser el primer cop que vaig tenir la necessitat de fer una foto a "allò" que estava fent, ignorant que la meva producció artística ja havia començat a virar cap a una altra banda. Vaig tornar a aquella platja i vaig tornar a arrenglerar el mateix tipus de pedres.


I started publishing my works five years ago. If you scroll to the end of my Instagram gallery, you will find a very simple work, some lined up elongated pebbles. In fact I took this picture three years before publishing it. From that day, my work has been getting more and more complex. But it's funny for me remember that day, the first day I "needed" to take a picture of what I was doing, ignoring that was the day a long road started. I came back to the same beach and I started lining up pebbles like that day.

© Esteve Dalmau. Design by YGB.